• Go-Ahead JO8-3

  .. e klasse ..

  Trainer :

   

  Leider :

   

  Keepertrainer:  

  Scheidsrechter :

   

  Coördinator :

   Wim Ellenbroek

  Spelers

   

     

  Trainingstijden

   

   
   

   

   

F5 neemt derde plaats over van Gorssel

F5 neemt derde plaats over van Gorssel

In een rechtstreeks duel om de derde plaats heeft F5 tegen Gorssel prima zaken gedaan. Voor de derde keer dit seizoen haalde Go Ahead met dubbele cijfers uit: 10-3. Grote man was Volkan met 7 doelpunten.

Ook tegen Diepenveen toont F5 veerkracht

Ook tegen Diepenveen toont F5 veerkracht

In de tweede wedstrijd dit seizoen tegen Diepenveen toonde F5 opnieuw zijn mentale en fysieke veerkracht. Na een stroef begin en een 3-3 ruststand sloeg Go Ahead in het tweede bedrijf keihard toe: 3-10.

F5 moeizaam langs Socii: 3-4

F5 moeizaam langs Socii: 3-4

Met de nodige moeite heeft F5 de lastige uitwedstrijd tegen Socii winnend weten af te sluiten. Na twee keer 20 minuten mochten de Deventenaren met een 3-4 overwinning de (overigens fraaie) kleedkamer weer opzoeken.

Spectaculair bekerduel F5 eindigt in gelijkspel

De F5 is het seizoen spectaculair begonnen. De bekerwedstrijd in en tegen Diepenveen eindigde na 40 bloedstollende minuten in 5-5. Zoals één van de vaders terecht opmerkte: ‘Spannender nog dan Real tegen Barcelona’.

Ook SC Deventer F10 prooi voor Go-Ahead

Ook SC Deventer F10 prooi voor Go-Ahead

Nadat eerder Sportclub Deventer F9 thuis al overtuigend met 10-0 werd verslagen, wist Go-Ahead F5 tegen de F10 van deze club hetzelfde resultaat neer te zetten. Daarmee doet F5 nog volop mee in de strijd om de tweede plaats en is het gat met nummer 4 Gorssel vergroot tot 5 punten.

F5 ook langs tegenvallend CCW '16

F5 ook langs tegenvallend CCW '16

Wat vooraf als ‘kraker’ stond aangemerkt, bleek uiteindelijk een relatief eenvoudige pot voor F5. Go Ahead hoefde niet eens heel diep te gaan om de nummer 2 van de competitie met 3-0 terug de kleedkamer in te sturen.

F5 verliest dure punten tegen Albatross

F5 verliest dure punten tegen Albatross

In de strijd om de derde plaats heeft de F5 twee kostbare punten laten liggen tegen het laag geklasseerde Albatross. Toch was de 2-2 een prima resultaat tegen de club uit Ugchelen, dat aantrad met een team dat grotendeels geboren was in 2008 en 2009 en bovendien twee spelers inbracht uit de F1. Een op voorhand oneerlijke strijd dus.

Teamspel F5 onder druk tegen AZC

Teamspel F5 onder druk tegen AZC

Op zaterdag 10 september om kwart voor negen begon de uitwedstrijd Go Ahead F5 tegen AZC F4 in Zutphen. Het was meteen de aftrap van de 1e competitiewedstrijd dit seizoen.

F5 niet langs CSV Apeldoorn

F5 niet langs CSV Apeldoorn

In een ware thriller die het publiek ondanks de kou het zweet langs de rug deed lopen, wist Go-Ahead niet te winnen van CSV. Wél wisten de Deventenaren in Apeldoorn een reeks van inmiddels 8 wedstrijden zonder nederlaag te continueren.

F5 overtuigend langs Sportclub Deventer

F5 overtuigend langs Sportclub Deventer

F5 wist ook tegen Sportclub Deventer F9  een overtuigende zege te behalen. Go Ahead won eenvoudig met 10-0. Daarmee verstevigde F5 zijn positie in de subtop, waar de derde plek nog steeds in het vizier is.

F5 overklast Brummen: 9-0

F5 overklast Brummen: 9-0

In de eerste thuiswedstrijd van de competitie toonde F5 zich oppermachtig tegen Brummen. De 9-0 zege betekende voor Go-Ahead bovendien aansluiting bij de subtop.

Al tijdens de training op woensdag werd duidelijk dat de Deventenaren graag goed voor de dag wilden komen bij hun eerste optreden voor het thuispubliek. Inderdaad bleken focus en scherpte zich uit te betalen: meteen vanaf het eerste  fluitsignaal werd Brummen onder zware druk gezet en waren er kansen voor Tom, Noah en Ivar. 

F5 verplettert Broekland: 6-2

F5 verplettert Broekland: 6-2

Over de knie en een flink pak voor de broek(-landers). Een gepassioneerd spelend F5 maakte afgelopen zaterdag indruk in het eerste thuisduel dit seizoen, voor de beker tegen Broekland F2.