Onze regels

Statuten

Deze zijn op te vragen bij het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huishoudelijk regelement

Deze kunt u lezen en/of downloaden via Go-Ahead_HHR_v3

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegeven: welke we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. Ook leggen we uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Heeft u nu al vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze kunt u lezen en/of downloaden via GA Privacyverklaring-avg-2v1.pdf

Scouting richtlijnen BVO's

Richtlijnen m.b.t. scouting Betaald Voetbal Organisaties.
Om de interesse in onze jeugdspelers in goede banen te leiden zijn er richtlijnen voor BVO’s en spelers/ouders van D.V.V. Go-Ahead.

Deze kunt u lezen en/of downloaden via  Scouting_richtlijnen_BVO_1v0.pdf

De 11 kernregels voor de jeugd van DVV Go-Ahead

1- Alle spelers van een team spelen over een (half) seizoen gemeten evenveel.

Echter, niet trainen betekent de mogelijkheid dat er niet in basis wordt begonnen en de mogelijkheid vaker in de wissel staan. De trainers houden per training en wedstrijd de afwezigen bij.

2- Bij trainingen en wedstrijden is het dragen van scheenbeschermers verplicht.

3- Let allemaal op de meegenomen ballen tijdens de wedstrijd! Max. 2 ballen meenemen naar uitwedstrijden. Zonde van het geld als ballen kwijtraken. Kwijtgeraakte ballen betekent minder beschikbare ballen op training.

4- Ouders en toeschouwers achter het hek, dus niet pal aan de zijlijn of achterlijn. Ook niet in of naast de dugout. De dugout is voor wisselspelers en begeleiding.

5- Hoe de scheidsrechters ook fluiten bij wedstrijden en hoe moeilijk het ook soms is, wij accepteren de beslissingen van de scheidsrechter ! Wij willen absoluut geen verbale of fysieke benadering van scheidsrechters!  Dat geldt voor onze  trainers en leiders en van ouders naar onze trainers/leiders.

6- Tijdens de rustbespreking alleen de teamleiding en spelers bij elkaar. Dus geen besprekingen tijdens de rust met alle ouders op het veld.

7- Bij het nemen van penalties door de F- en E-teams graag alle spelers netjes op een rij en geen vervelend gedrag naar tegenstander.

8- Na de wedstrijd: hand geven aan tegenstander en scheidsrechter en bedanken voor de wedstrijd.

9- Schuttingtaal, gescheld met ziektes of ander vervelend gedrag tijdens trainingen en wedstrijden wordt absoluut niet geaccepteerd! Niet naar teamgenoten en ook niet naar tegenstanders!

10- Kleedkamer: Alleen bij de F en (1e jaars) E mogen ouders in de kleedkamer om te helpen. Indien aangekleed, moeten  de ouders de kleedkamer te verlaten voor de wedstrijdbespreking van de trainers.  Na afloop van de wedstrijd is het voor alle spelers verplicht om te gaan douchen! Na afloop van de trainingen is er de mogelijkheid om te douchen.

11 Nederlands is de enige spreektaal op ons complex en bij uitwedstrijden.